Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/apusenip/public_html/libs/adodb5/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 365
IC Ponor-Padis :: Tabara Apuseni, Tabara crestina, Tabara de aventura, Tabara scolara, Parc de aventura

TabereVa invitam sa petreceti o vacanta de vis in Satul de vacanta Ic Ponor-Padis, situat in inima Muntilor Apuseni, in zona carstica Padis-Cetatile Ponorului.
Cazarea este asigurata in camere cu 1-2 paturi dintr-o Vila Ioana sau in cabanute camping cu mansarda, cu 3 paturi paturi in camera de parter si 3 paturi in cea de la etaj. Fiecare cabanuta dispune de chiuvete si terase exterioare. Exista si mansarde cu cate 10-15 locuri fiecare, dotate cu mocheta, lambriuri. Grupurile sanitare, dotate cu dusuri, sunt situate in exterior. Pentru pretentiosi exista Hostelul Cristian care are camere cu doua paturi, baie si balcon.
Pensiunea dispune de bucatarie si sala de mese proprie, masa de pranz avand zilnic 3 feluri de mancare. In zilele in care organizatori vor programa excursii (plimbari sau vizitarea unor pesteri din zona) se asigura mancare la pachet pentru fiecare tanar.
In fiecare seara se  poate face foc de tabara.

La cerere se asigura servicii de ghid, plimbari cu carute trase de cai, organizarea de concursuri cu premii (inclusiv concursuri de catarari, tiroliana din parcul de aventura).

Pretul pentru o zi de tabara (cazare + 3 mese/zi) este de 55 lei + tva sau
25 lei doar cazare.

Pentru rezervare este necesara achitarea unui avans de minim 30%.

Pentru grupuri mari se asigura gratuitati.
Organizam inclusiv tabere crestine pentru biserici sau fundatii umanitare.